پلو:

پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان ترکیه ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.

آموزش طبخ “مرصع پلو” :

مواد مورد نیاز جهت درست کردن مرصع پلو

مرغ کامل : 1 عدد

پیاز : 2 عدد متوسط

زعفران :  1/3 ق چ

مغز گرد : 1/2 لیوان

خلال پسته : 1/2 لیوان 

خلال بادام:  1/2 لیوان

 خلال پوست پرتقال یا نارنج :  1/3 لیوان

 کشمش : 1 لیوان 

زرشک : 1 لیوان

زردچوبه : 1/2 ق چ

نمک : به میزان لازم

شکر در صورت نیاز:به میزان لازم

مرصع پلو


دنیای از خوشمزه ها لیوان ,برنج ,تهیه ,مواد ,میزان لازم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

رادیو سامان | Radio Saman بهترین سایت دانلود رایگان پروژه مالی حسابداری فروشگاه خرید اینترنتی دانلود فایل N E U O